clienti

O NAMA

Naš tim predstavlja skup posvećenih profesionalaca, različite struke i bogatog iskustva kako sa lokalnog, tako i sa međunarodnog tržišta, koji je na raspolaganju našim klijentima.

Kako bi klijent doneo ispravnu i pravovremenu odluku, naš tim klijentu stavlja na raspolaganje neophodnu količinu kvalitetnih informacija u vidu mišljenja o vrednosti. Usluge koje pruža kompanija „Syndre“ obuhvataju:

Naše područje ekspertize pokriva i usluge procene vrednosti za potrebe
podnošenja kreditnih zahteva. Mi uspešno sarađujemo sa velikim brojem bankarskih institucija.

Naš tim: Ivica Jovanović

Tokom marta 2019. godine se Ivica Jovanovic pridružio APS holdingu na poziciji Real Estate Valuation Manager u kompaniji Syndre doo, koja je član APS holdinga.

Ivica Jovanović je 2006. godine diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na smeru menadžment.

Tokom 11 godina karijere, Ivica je radio i sticao iskustvo u oblastima finansija, procena i investicionog savetovanja. Svoju karijeru je otpočeo 2006. godine kao asistent u kontrolingu u kompaniji Schneider Electric doo Srbija, pre nego što se 2007. godine pridružio kompaniji PricewaterhouseCoopers Srbija, gde je 3 godine radio na poziciji saradnika u odeljenju revizije. Tokom 2010. godine Ivica je karijeru nastavio u okviru predstavništva kompnaije BNP Paribas Real Estate u Srbiji, gde je od 2013. godine radio na poziciji direktora odeljenja procena i investicionog savetovanja. Od 2015. godine Ivica je radio na poziciji direktora odeljenja procena u kompaniji NAI atrium.

Decembra 2014. godine, Ivica je dobio licencu Recognised European Valuer (REV) i istovremeno postao član TEGoVA-e.

Juna 2017. godine, Ivica je dobio i nacionalnu licencu Republike Srbije.